Slider

Over Ons

Smartprofessional

Is in 2001 opgericht door Hendrik Smit vanuit de inzichten die hij heeft gekregen als financiëel manager bij verschillende organisaties (zie bij testimoniums). Hij heeft o.a. het inzicht gekregen dat de effectiviteit van veel professionals nog te wensen overlaat. Tot nu toe heeft Smartprofessional er positief aan bijgedragen door de effectiviteit van de 200 professionals, die het jaartraject tot nu toe hebben doorlopen, te vergroten met gemiddeld 35%. Zij gedragen zich nu veel meer als “sparring partner” en “adviseur” die weet hoe het management ondersteund moet worden om de gestelde doelen en targets te realiseren. Zij doen dat SMART. Dat betekent “Support Managers to Realize Targets ”.

Overtuigingsmechanismen worden gekenmerkt door irrationele overtuigingen. Overtuigingen zijn gedachten die als waarheid ervaren worden door degene die ze heeft. Daardoor blokkeren ze andere gedachten.
(Willem Geene)

Trainers

Willem Geene

Willem GeeneWillem is een zeer ervaren trainer en coach. De afgelopen 18 jaar verdiepte hij zich in het verbeteren van de effectiviteit van professionals.
Hij heeft een groot vermogen ontwikkeld om belemmerende overlevingsmechanismen bloot te leggen en (helpen) op te lossen. Willem is tevens de ontwikkelaar van de Meesterschapschaal©. Deze schaal speelt een dominante rol in het Jaartraject.
Volg mij op LinkedIn:  

Hendrik Smit

Hendrik SmitHendrik is inmiddels 15 jaar trainer en coach. Daarvoor werkte hij gedurende 20 jaar als controller en financieel directeur. In 2001 richtte hij trainingsbureau Smart-Control op.

In 2010 is de naam veranderd in Smartprofessional en is Smart-Control een sub-label.
Volg mij op LinkedIn:  

Publicaties

Boek
Bestellen?